Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Δωρεάν Σεμινάριο self-help-Βιωματική Παρουσίαση: «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας»

Δωρεάν Σεμινάριο self-help-Βιωματική Παρουσίαση: «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας»

gigantas

Γνωρίστε πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας, να αποκτήσετε αυτοκυριαρχία, να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, να διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας ξεπερνώντας κάθε φόβο, μέσα από τη Βιωματική Παρουσίαση «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και παγκόσμιο best seller του Άντονι Ρόμπινς.

Όλοι έχουμε την έμφυτη ικανότητα να δείξουμε ηρωισμό, να κάνουμε θαρραλέα και ευγενή βήματα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων, ακόμη και όταν βραχυπρόθεσμα φαίνεται να ζημιωνόμαστε εμείς.

Η δυνατότητα να κάνουμε το σωστό, να τολμήσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, βρίσκεται ήδη μέσα μας. Το ερώτημα είναι το εξής: «Όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή, θα θυμηθούμε ότι είμαστε ήρωες;».

Εισηγητής: Βασίλης Βασιλειάδης,  Διευθυντής Εκπαίδευσης στην OTEAcademy και trainer/facilitator/coach σε αναπτυξιακά θέματα. Παράλληλα ασχολείται με ομάδες ανάλυσης, αυτογνωσίας-εμπειρίας και εργασιακών θεμάτων συνδυάζοντας ψυχοδραματικές και ομαδικοαναλυτικές μεθόδους”

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Είσοδος: Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.