Δωρεάν σεμινάριο-workshop από το infokids.gr: “Ανακαλύπτοντας το χάρισμα του παιδιού μας” (25/1)

Οι συμμετοχές συμπληρώθηκαν – Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Η Μάνια Ζηρίδη, Μ.Sc, MBPsS, MBA, Διευθύντρια Προσχολικής Εκπαίδευσης στη “Νέα Γενιά Ζηρίδη”, καλεί τους μικρούς φίλους του infokids μαζί με τους γονείς τους να ανακαλύψουν τα χαρίσματά τους!

Στην ομιλία της με τίτλο «Ανακαλύπτοντας το χάρισμα του παιδιού μας» που θα πραγματοπoιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στα Public Συντάγματος (5ος όροφος) και ώρα 12.00-14.00, η κυρία Ζηρίδη, Ψυχολόγος Εκπαίδευσης με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, θα μιλήσει για το παιδί και τους πολλαπλούς τύπους νοημοσύνης του.

Το παιδί σου, τι τύπο νοημοσύνης έχει;

Σύμφωνα με τη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης, υπάρχουν 8 βασικοί τύποι νοημοσύνης με βάση τις οποίες οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και κατανοούν τον κόσμο γύρω τους. Η θεωρία στοχεύει στην ανίχνευση, καλλιέργεια και ανάδειξη των ιδιαίτερων κλίσεων σε συγκεκριμένους τομείς ικανοτήτων.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα εργαλεία με τα οποία ο άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει τις κλίσεις και τα χαρίσματά του, τα οποία θα επιστρατευτούν στο σεμινάριο- workshop.

Το σημαντικό μήνυμα είναι πως μόνο όταν ο άνθρωπος ανακαλύψει το χάρισμά του, μπορεί να ζήσει τη ζωή του ευτυχισμένος με νόημα και να αφήσει το θετικό του αποτύπωμα στον κόσμο αυτόν.

Βιωματικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Η πολύ χρήσιμη ομιλία για τους γονείς, θα συμπεριλάβει εκτός από πρακτικές συμβουλές και βιωματικές δραστηριότητες, που θα βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τα χαρίσματα που κρύβουν μέσα τους!

Λίγα λόγια για τα σεμινάρια του infokids

Τα δωρεάν σεμινάρια του infokids διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά με στόχο να προσφέρουν στους γονείς έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανατροφή, την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών τους. Κορυφαίοι ειδικοί αναλύουν σημαντικά θέματα που απασχολούν κάθε οικογένεια, κάθε δεύτερο Σάββατο, στον φιλόξενο χώρο των Public Συντάγματος.
Εκτός από τους γονείς, τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν φοιτητές και εκπαιδευτικοί. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν στο τέλος του σεμιναρίου βεβαίωση συμμετοχής.