Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν σπιρομετρήσεις στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων (19/11)

Δωρεάν σπιρομετρήσεις στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων (19/11)

61612-spirometrisiΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας, ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει δωρεάν σπιρομετρήσεις την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, από 9:00π.μ ως 16:00μ.μ χωρίς ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων:

1ο Δημοτικό Ιατρείο,

Σόλωνος 78, Αθήνα

210- 3626587

2ο Δημοτικό Ιατρείο

Φανοσθένους & Φρειδ. Σμιθ , Ν.Κόσμος

210- 9239865

Η εξέταση είναι απλή και ανώδυνη, ελέγχει την αναπνευστική λειτουργία του ατόμου και είναι διάρκειας 10 λεπτών. Είναι σημαντική για την πρόσληψη και την έγκαιρη διάγνωση των πνευμονικών παθήσεων. Η δωρεάν σπιρομέτρηση προσφέρεται σε πολίτες άνω των 40 ετών, ασφαλισμένους, ανασφάλιστους, ή χωρίς χαρτιά. Εξέταση μπορούν να κάνουν καπνιστές, καπνίστριες, άτομα που εκτίθενται σε ρυπογόνους παράγοντες, άτομα με δυσκολία στην αναπνοή, πρωινό βήχα ή πτύελα.

Η ιατρική εξέταση θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες υγείας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνδρομή των «Συμμάχων Υγείας» του Πανεπιστημίου Αθηνών με την ευγενική χορηγία της εταιρίας «Novartis»,στα πλαίσια του προγράμματος «Αναπνέω».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.