Αρχική InfoDad Δωρεάν τεστ μνήμης σε ηλικιωμένους για τη νόσο Αλτσχάιμερ

Δωρεάν τεστ μνήμης σε ηλικιωμένους για τη νόσο Αλτσχάιμερ

Alzheimer'sCareΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ που τιμάται κάθε χρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου, η Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνει Εβδομάδα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Από σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και από τις 10:00 έως και τις 17:00, ειδικευμένοι επιστήμονες θα κάνουν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών, στα Κέντρα Ημέρας της Εταιρείας.

Υπολογίζεται ότι περίπου το 8% του πληθυσμού άνω των 65 ετών πάσχει από άνοια και ειδικότερα από τη νόσο Αλτσχάιμερ που είναι η πιο συχνή μορφή άνοιας.

Κέντρα Ημέρας της Εταιρείας:

Αμπελόκηποι: Πανόρμου & Βαθέως 25

Παγκράτι: Μ. Μουσούρου 89 & Στίλπωνος 33

Μαρούσι: Ζήνωνος Ελεάτου 8

Ηλιούπολη: Αγ. Κωνσταντίνου 7

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 9011 40 41 51


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.