Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Δώσε ζωή στα ζώα του Αισώπου" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ( 11& 18/1)

"Δώσε ζωή στα ζώα του Αισώπου" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ( 11& 18/1)

rhino_kids_craftΤο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα εργαστήριο εικαστικής έκφρασης αφιερωμένο στους μύθους τους Αισώπου.

Το Σάββατο 11 και 18 Ιανουαρίου τα παιδιά μέσα από μια προβολή θα δουν και θα θυμηθούν τους ήρωες από τους μύθους του Αισώπου. Θα γνωρίσουν τα ζώα που πρωταγωνιστούν στις ιστορίες του Αισώπου και θα συζητήσουν για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του κάθε ζώου. Οι στάσεις των ζώων, η έκφρασή τους, οι κινήσεις τους είναι επηρεασμένα από τον ρόλο τους μέσα στον κάθε μύθο.
Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας εφημερίδες, σύρμα και ξύλο θα κατασκευάσουν τα ζώα με την τεχνική της χαρτοκολλητικής και του papier-mâché. Στην δεύτερη συνάντηση τα παιδιά θα χρωματίσουν και θα διακοσμήσουν τα έργα τους με διάφορα υλικά.
Πότε: Σάββατο 11 & 18 Ιανουαρίου, 11.00 – 13.00
Συμμετοχή: €22 (αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο €20 το καθένα). Παρέχονται τα υλικά.
Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε αγγλόφωνα παιδιά.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
2107228321


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.