Αρχική InfoMommy Σχέσεις Δουλειά-ζωή σημειώσατε Χ

Δουλειά-ζωή σημειώσατε Χ

Ναι, δουλεύετε καθημερινά ατελείωτες ώρες για να αποδείξετε τι αξίζετε και να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Να ‘στε περήφανες γι’ αυτό και μπράβο σας! Για πόσο όμως ακόμα θα αντέχετε να δουλεύετε υπερωρίες και να αναλαμβάνετε διαρκώς νέες υποχρεώσεις; Κακά τα ψέματα όλοι, λίγο πολύ, έχουμε βρεθεί σ’ αυτή τη θέση. Η δουλειά σίγουρα είναι σημαντική και παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μας. Αλλά το ίδιο σημαντική είναι και η ψυχική μας ηρεμία.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε τρόπους για να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής το Infowoman είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ορίστε πέντε, απλοί, τρόποι για να τα καταφέρετε:

1. Βάλτε προτεραιότητες: Συνήθως, όταν ακούμε αυτή τη φράση σκεφτόμαστε μόνο τη δουλειά. Η μέρα, όμως, έχει τόσες ώρες. Προσπαθήστε να βάλετε σε ένα πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σας και εμμείνετε σε αυτό. Φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και μην ξεχάσετε αυτά που θέλετε να κάνετε.

2. Να είστε ειλικρινής: Με όλους. Συνεργάτες, εργοδότη, οικογένεια. Θέστε όρια και κάντε τα γνωστά στους γύρω σας. Δεν μπορείτε να τρέχετε για όλα και δεν πρέπει. Σίγουρα, είναι πολύ όμορφο να μπορείς να εξυπηρετείς τους πάντες, αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή θα σε βγάλει εκτός.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter