Αρχική InfoTeens Νέα «Δράκος του Facebook», γιος μεγαλοεπιχειρηματία, ανάγκαζε ανήλικες να γυρίζουν πορνογραφικά βίντεο

«Δράκος του Facebook», γιος μεγαλοεπιχειρηματία, ανάγκαζε ανήλικες να γυρίζουν πορνογραφικά βίντεο

teens-facebookΓιος μεγαλοεπιχειρηματία των Βορείων Προαστίων συνελήφθη γιατί εκβίαζε μέσω διαδικτύου ανήλικες κοπέλες. Ο 22χρονος χαρακτηρίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως «ο Δράκος του Facebook».

Τον δράστη κατήγγειλε το τελευταίο θύμα του, που είναι μια 14χρονη από την Αθήνα, της οποίας τη φωτογραφία είχε μοντάρει και την εμφάνιζε να συμμετέχει σε ταινίες πορνό. Στη συνέχεια, μέσω social media επικοινωνούσε μαζί της, απειλώντας ότι αν δεν του δώσει η ίδια υλικό που την απεικονίζει να προβαίνει σε ερωτικές πράξεις, θα δημοσιεύσει, θα δημοσιεύσει το μονταρισμένο υλικό.

Με τον τρόπο αυτό είχε πείσει τη 14χρονη να του δώσει 14 αυθεντικά βίντεο που είχε γυρίσει η ίδια. Συνολικά στην κατοχή του βρέθηκαν 1.500 βίντεο, από δεκάδες κοπέλες τις οποίες είχε προσεγγίσει μέσω Facebook. Ο 22χρονος περιγράφεται ως γόνος πλούσιας οικογένειας των Βορείων Προαστίων, ο ίδιος δηλώνει άνεργος, ενώ ο πατέρας του είναι γνωστός για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Η έρευνα διήρκεσε πάνω από δύο μήνες, ενώ το πρωί της Τετάρτης, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην οικία του, όπου βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε μέρος του βιντεοσκοπημένου υλικού.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Σε συνεργασία με τη Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.