Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Δράμα: Δωρεάν χριστουγεννιάτικα δέντρα θα διατεθούν σε οικογένειες απόρων

Δράμα: Δωρεάν χριστουγεννιάτικα δέντρα θα διατεθούν σε οικογένειες απόρων

χριστουγεννιάτικα δέντραΣε συνεργασία με το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών που ακολουθούν ο Δήμος της Δράμας παρέλαβε 130 δενδρύλλια τα οποία θα διατεθούν δωρεάν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε οικογένειες δικαιούχων . Η ενέργεια αυτή στόχο έχει να δώσει χαρά σε αυτές τις οικογένειες δημιουργώντας γιορτινό περιβάλλον σε κάθε σπίτι τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η πρωτοβουλία αυτή μαζί που διεξάγεται ταυτόχρονα με άλλες δράσεις του Δήμου Δράμας, όπως η χορήγηση των διατακτικών επιταγών και η χορήγηση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας να έχουν τα απαραίτητα για τον εορτασμό των Άγιων αυτών ημερών.

Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί θερμά με ανακοίνωση του το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και ιδιαίτερα τον Δασάρχη κ. Αναστάσιο Τσιτλακίδη για την χειρονομία του, που είναι σημαντική και θα δώσει χαρά σε πολλούς συμπολίτες μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.