Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Δράσεις ζωής στη Θεσσαλονίκη για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26/6)

Δράσεις ζωής στη Θεσσαλονίκη για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26/6)

AFISA-ARGOsmlΔράσεις ζωής, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει τo Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», με την Αιγίδα της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στις 18:00, στη Νέα Παραλία από το Μακεδονία Παλλάς έως το Μέγαρο Μουσικής.

Με κεντρικό σύνθημα «Η εξάρτηση δεν είναι ανίκητη. Έλα να το φωνάξουμε μαζί», η εκδήλωση περιλαμβάνει: Διαδρομή 5 και 10 χιλιομέτρων, διαδρομή για rollers και ποδηλατοδρομία.

Τις δράσεις θα πλαισιώσουν οι:

Πολύχρωμοι Ποδηλάτες, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών- στριών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΗΡΑΚΛΗ, ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, Σύλλογος Ερμής 1877, ομάδα Rollers «Τροχοποδηλατιστές», Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, Έλληνες Διασώστες rescuegr, Αντιγόνη, Γιατροί του Κόσμου, Άλλη Όψη, Σύλλογος Γονέων ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ», Ομάδα Κρουστών ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» και Εργαστήρι τέχνης ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ».

Τιμητική Οργανωτική Επιτροπή: Δήμος Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.