Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δραστηριότητα για μωρά: Μικρά χαλάκια στο πάτωμα, για μεγάλη ανάπτυξη!

Δραστηριότητα για μωρά: Μικρά χαλάκια στο πάτωμα, για μεγάλη ανάπτυξη!

Τα μωρά και τα βρέφη μέχρι δυο ετών, αλλά και παραπάνω λατρεύουν να παίζουν στο πάτωμα! Είναι ο πρώτος τόπος εξερεύνησης, μπουσουλίματος και προετοιμασίας για τη βάδιση.

Είναι ο καιρός να αναζητήσετε ριχτάρια για το παιδικό δωμάτιο, ειδικά παπλώματα ή μικρά χαλάκια για να ξεκινήσουν την εξερεύνηση και τους περίπατους.

Η Κίνηση και Κιναισθητική νοημοσύνη αναπτύσσεται σε όλες τις ηλικίες, αλλά ξεκινά από την πρώτη βρεφική ηλικία. Τα παιδιά είναι καλό να ενθαρρύνονται στην έκφραση μέσω του σώματος, για να δείχνουν έτσι τι βιώνουν και τι νιώθουν. Τα παιδιά με απλές κινήσεις, συχνά επαναλαμβανόμενες, εκφράζουν την ευχαρίστησή τους και ενεργοποιούν τη φαντασία τους.

2

Αργότερα, κάνουν αυτοσχεδιασμούς και έτσι ανακαλύπτουν διάφορες μορφές έκφρασης και δημιουργίας, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον τους για μια τέχνη!

Ο χορός, η παντομίμα, και αργότερα οι χειροτεχνίες και ο αθλητισμός είναι δραστηριότητες που φανερώνουν ότι τα παιδιά έχουν αναπτυγμένη την κιναισθητική νοημοσύνη!

Ας τα βοηθήσουμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.