Αρχική Fun Time Σπαζοκεφαλιές & Γρίφοι Δραστηριότητα για παιδιά: Ζωγραφική στον ουρανό -  Τα σχήματα και Τα σύννεφα!

Δραστηριότητα για παιδιά: Ζωγραφική στον ουρανό -  Τα σχήματα και Τα σύννεφα!

synne

Με τι μοιάζει αυτό το σύννεφο; Ας θυμηθούμε ξανά τα παιδικά μας χρόνια!

Τότε που στα σύννεφα βλέπαμε τα πάντα, σπίτια, άλογα και δάση!

Μια δραστηριότητα που άρεσε και σε εμάς, αρέσει και στα παιδιά μας και συχνά μας δείχνουν τα σύννεφα στον ουρανό, παρατηρώντας κάποιο σχήμα.

Ας οργανώσουμε μια Ημέρα σχημάτων!

Μια μέρα με ήλιο και λίγα σύννεφα πάρτε μια κουβερτούλα και κάντε μια βόλτα στη φύση, στο δάσος ή στη θάλασσα, ξαπλώστε και αρχίστε να παρατηρείτε τα σύννεφα.

Ο καθένας θα λέει τι παρατηρεί, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτό το παιχνίδι, αυτό που βλέπει ο ένας, μπορεί να μην το βλέπει ο άλλος και να βλέπει κάτι διαφορετικό.

Μην διορθώνετε το παιδί, μην ρωτάτε:» βλέπεις αυτό το σπίτι», αφήστε τα παιδία να αναγνωρίσουν και να ονομάσουν μόνα τους τους σχηματισμούς που κάνουν τα σύννεφα!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.