Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Δροσιά και απόλαυση ...με στέβια από το Γρηγόρη!

Δροσιά και απόλαυση ...με στέβια από το Γρηγόρη!

teaser_grigoris_frozitoΟ Γρηγόρης υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι , «δροσίζοντας» τους καταναλωτές με τις νέες δροσερές, γεύσεις παγωμένων ροφημάτων, Frozito & Vanilla Ice, αντικαθιστώντας μέρος της ζάχαρης με σάκχαρα και γλυκαντικά από το φυτό στέβια!

Οι πελάτες του Γρηγόρη μπορούν να τώρα να απολαύσουν, κατ’ αποκλειστικότητα στο πόστο του Coffeeright, μια σειρά νέων γεύσεων:

Frozito
Frozito Choco
Frozito Espresso
Vanilla Ice Cookies
Vanilla Ice Frappe
Vanilla Ice Hazelnut

Οι γλυκαντικές ουσίες που προέρχονται από τα φύλλα της στέβια (Stevia rebaudriana Bertoni), που είναι ένα μικρό φυτό που ευδοκιμεί στην Νότια Αμερική (Παραγουάη), έχουν πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη, γεγονός που επιτρέπει την χρήση τους σε μικρές ποσότητες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.