Αρχική InfoTeens Νέα DVD: Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα, Νέοι Κανόνες

DVD: Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα, Νέοι Κανόνες

Πλησιάζει σαββατοκύριακο και δεν έχετε σκεφθεί να κάνετε κάτι με τους φίλους σας; Τι καλύτερο από το να μαζευτείτε όλοι μαζί σε ένα σπίτι και να απολαύσετε ένα DVD. Για αυτή την βδομάδα σας προτείνουμε την ταίνια "Το Ημερολόγιο Ενός Σπασίκλα, Νέοι Κανόνες".

Λίγα λόγια για το έργο:

Έχοντας απαλλαχθεί από το Cheese Touch, ο Γκρεγκ ξεκινά την επόμενη τάξη με την αυτοπεποίθηση και τις φιλίες του σταθερές, εκφράζοντας και ένα ενδιαφέρον για ένα νέο κορίτσι που εμφανίστηκε στην πόλη, τη Χόλι Χιλς. Όμως στο σπίτι, ο Γκρεγκ βρίσκεται ακόμη σε πόλεμο με το μεγαλύτερο αδερφό του, Ρόντρικ, με αποτέλεσμα οι γονείς τους να τους επιβάλλουν την πιο σκληρή "τιμωρία" που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν: τους αναγκάζουν να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί!

Diary Of A Wimpy Kid: Rodrick Rules
Παιδική 2011,
ΗΠΑ,
Έγχρωμη,
Διάρκεια: 100'
Διανομή: ODEON


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.