Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Δυναμικά συνεχίζονται τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Κορυδαλλού

Δυναμικά συνεχίζονται τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Κορυδαλλού

koinoniko_ethelontes 2015 004Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη απολογιστική συνάντηση των εθελοντών εκπαιδευτικών και των εθελοντών διοικητικής υποστήριξης που προσφέρουν ανιδιοτελώς την βοήθειά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Κορυδαλλού.

Την ανεκτίμητη αξία της προσφοράς τους υπογράμμισε ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί φέτος για δεύτερη χρονιά με την στήριξη και την σπουδαία προσφορά όλων σας. Εσείς οι εθελοντές συμβάλλατε ώστε να μπορέσουμε να επεκτείνουμε την δράση μας, εκτός από την μελέτη για μαθητές Δημοτικού και στα φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, βοηθώντας ήδη περισσότερους από 50 μαθητές. Κοινός μας στόχος είναι η κρίση να μη στερήσει ευκαιρίες από παιδιά με δυνατότητες και θέληση και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε οικογένεια της πόλης που έχει ανάγκη πάντα με την δική σας πρόθυμη προσφορά».

Υπενθυμίζεται ότι η παρεχόμενη εκπαιδευτική υποστήριξη αφορά όλα τα μαθήματα του Δημοτικού, τα φιλολογικά και τα μαθηματικά για το Γυμνάσιο, ενώ στο Λύκειο διδάσκονται μαθήματα και γενικής παιδείας και κατεύθυνσης. Τα μαθήματα διδάσκονται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς, εν ενεργεία και συνταξιούχους, καθώς και φοιτητές, ενώ γονείς έχουν αναλάβει την διοικητική υποστήριξη.

Στο Φροντιστήριο προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους οι: Ανδρεόπουλος Σπύρος, Διονυσοπούλου Βασιλική, Ιωσηφίδης Αλέξανδρος, Κάτσικας Χρήστος, Κίκιρα Φωτεινή, Κουλουρίδου Μαίρη, Κυριακού Βασίλης, Μαργαρίτη Ζωή, Μαυράκη Αικατερίνη, Μαυρομάτη Αργυρώ, Μαχπούπ Αναστάσιος, Κωνσταντίνα Μπαρμπαγεωργη, Νικοπούλου Ελένη, Παλιβάκου Ειρήνη, Πεκλάρη Ελένη, Ρήγα Ιωάννα, Ρίγκα Ελένη, Σχοινά Ελευθερία, Τσίρου Άντζελα, Χαϊκάλη Μαρία, Χιόνη Αλίκη.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τα τέλη του Οκτώβρη στο 1ο Δημοτικό, πλ. Αγ. Γεωργίου και Χ. Τρικούπη 15, και στο 2ο Γυμνάσιο, Ψαρρών 15. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στα νέα τμήματα, τα οποία θα δημιουργηθούν για τους μαθητές που θέλουν να ξεκινήσουν μαθήματα με το νέο έτος, ενώ η προσφορά των εθελοντών είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Για πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι, μαθητές και εθελοντές, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-4990410 και 210-4990455.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter