Αρχική InfoTeens Νέα Δυο ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενός Έλληνα και ενός Πακιστανού, που κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους

Δυο ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενός Έλληνα και ενός Πακιστανού, που κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους

Young-girl-sitting-on-dark-stairsΑντικείμενα ικανοποίησης των πλέον αρρωστημένων ορέξεών τους έγιναν δύο κορίτσια από το Κορωπί και τη Νίκαια του Πειραιά πριν από λίγες ημέρες από έναν Έλληνα και έναν Πακιστανό! Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, τα δύο κορίτσια αναζητώντας την περιπέτεια συναντήθηκαν με τους δύο άνδρες στην Αθήνα, οι οποίοι τις μετέφεραν στο σπίτι τους όπου τις εξανάγκασαν σε πλήθος ασελγών πράξεων.

Το επίσης ανατριχιαστικό ήταν ότι η 14χρονη είχε μαζί της και τον μικρό αδελφό της ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο σπίτι καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που αυτή και η φίλη της υπέκυπταν στις ορέξεις των ανδρών!

Τα δύο κορίτσια είχαν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους στο Κορωπί και στη Νίκαια και οι γονείς τους είχαν καταγγείλει στα αστυνομικά τμήματα των περιοχών τους τις εξαφανίσεις τους με αποτέλεσμα η αστυνομία κινητοποιηθεί άμεσα για την εξεύρεσή τους.

Ύστερα από δύο εικοσιτετράωρα από την εξαφάνισή τους τα κορίτσια βρέθηκαν από αστυνομικούς στη Νίκαια και γύρισαν στην ασφάλεια των οικογενειών τους. Και βέβαια αποδείχτηκε για μιαν ακόμη φορά οι γονείς να πρέπει να βρίσκονται πολύ κοντά στα παιδιά τους αφού υπάρχουν άτομα που δεν διστάζουν μπρος σε τίποτε και σε κανέναν να ικανοποιήσουν και τις πιο αρρωστημένες ορέξεις τους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.