Αρχική Infokids Υγεία Δύο επικουρικοί παιδοχειρουργοί εντάσσονται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

Δύο επικουρικοί παιδοχειρουργοί εντάσσονται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου

downloadΣτο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταβαίνουν άμεσα δύο επικουρικοί παιδοχειρούργοι προς ενίσχυση της παιδοχειρουργικής κλινικής. Με εντολή του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη ολοκληρώθηκε άμεσα η προβλεπόμενη διαδικασία για την πρόσληψή τους. Έτσι, μετά από αυτήν την εξέλιξη το υπουργείο Υγείας ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να προχωρήσει η μετακίνηση της παιδοχειρουργικής κλινικής στη γενική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί προς κάλυψη των εφημεριών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.