Αρχική InfoMommy Νέα Eξοικονομήστε χρόνο με καλοσιδερωμένα ρούχα από τους ειδικούς

Eξοικονομήστε χρόνο με καλοσιδερωμένα ρούχα από τους ειδικούς

Αλήθεια, εσείς πότε σιδερώνετε τα ρούχα σας; Εμείς πάλι ασθμαίνοντας ανάμεσα στις άλλες δουλειές του σπιτιού, το παιχνίδι ή το διάβασμα με τα παιδιά και φυσικά εις βάρους του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου μας. Γι' αυτό όταν είδαμε το εξής μήνυμα “Στείλτε τα ρούχα σας για σιδέρωμα delivery και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας”, πραγματικά κοντοσταθήκαμε.

Έγινε κι αυτό, σκεφτήκαμε. Τέλεια!, συμπληρώσαμε από μέσα μας. Ντελίβερι σιδέρωμα! Και ήμασταν σίγουρες ότι θα γίνει η πιο αγαπημένη υπηρεσία για τις νοικοκυρές! Δίνεις τα ρούχα να σ' τα σιδερώσουν οι ειδικοί κι εσύ πας βόλτα στο πάρκο με τα παιδιά!
Πώς; Πολύ-πολύ απλά! Ρωτήσαμε και μάθαμε τη διαδικασία και πραγματικά αξίζει την προσοχή μας. Τους τηλεφωνείς, έρχονται παραλαμβάνουν τα ασιδέρωτα, από το σπίτι ή τη δουλειά, και τα επιστρέφουν άψογα σιδερωμένα, σε κρεμάστες, έτοιμα για την ντουλάπα!
Η πιο βαρετή, μα και δύσκολη οικιακή εργασία, ο εφιάλτης όλως των γυναικών, δεν είναι πια δική μας ευθύνη. Μας τα σιδερώνουν σε αποστειρωμένο περιβάλλον και μας τα φέρνουν πίσω στην ντουλάπα μας! Πουκάμισα, σεντόνια, παντελόνια...
Έτσι, εμείς, οι μαμάδες, έχουμε όλο τον χρόνο να παίξουμε με το παιδί μας, να πάμε βόλτα, να διαβάσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο.

Προσφορά για τις αναγνώστριες του infowoman
Ειδικά λοιπόν για τις πολυάσχολες γυναίκες του infowoman, εξασφαλίσαμε μια προσφορά από το WWW.GOIRONGO.GR που εξυπηρετεί στα Βόρεια Προάστια:
Σάκος 4 πλυντηρίων, από 46€ μόνο 32€, και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο σπίτι ή στη δουλειά!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: GO-IRON-GO 210- 2836566.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter