Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ecocity: Η παρουσίαση των φετινών υποψηφιοτήτων των γυμνασίων της χώρας

Ecocity: Η παρουσίαση των φετινών υποψηφιοτήτων των γυμνασίων της χώρας

1987_639486166089736_1328438766_n (1)Στη φετινή πρόσκληση του Ecocity  ανταποκρίθηκαν Διευθυντές και Καθηγητές Γυμνασίων από 30 πόλεις της χώρας, που θα συντονίσουν τις εργασίες των εφήβων που θα μελετήσουν τις συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη τους και τις συνήθειες μετακίνησης των συμπολιτών τους, με το βλέμμα στην ανάδειξη των πράσινων μεταφορών.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στο Κτήριο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το ECOCITY και οι Επιστημονικοί Φορείς που συνεργάζονται στην υλοποίηση της Εκστρατείας, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης θα ανακοινωθούν οι Πόλεις, τα Γυμνάσια που συμμετέχουν, τα Επιστημονικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν, καθώς και οι Επιχειρήσεις που στηρίζουν την Εκστρατεία.

Η διοργάνωση της νέας περιόδου τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, μπορείτε να πάρετε με επίσκεψη στον ειδικό δικτυακό τόπο που έχει δημιουργήσει το ECOCITY στη διεύθυνση www.ecomobility.gr .


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.