Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Εcomobility 2013-2014»: Οι μαθητές προτείνουν λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή τους

«Εcomobility 2013-2014»: Οι μαθητές προτείνουν λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή τους

23-1-2014 9-28-18 πμ

Την υλοποίηση της εκδήλωσης «Εcomobility 2013-2014», που πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχή χρονιά σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον εθελοντικό οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον Ecocity, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την 1η τακτική του συνεδρίαση.

«Μέσω των εργασιών τους, οι μαθητές θα αποτυπώσουν προβλήματα και προτεινόμενες λύσεις που αφορούν στις περιοχές τους, προκειμένου να συμβάλλουν με τη δική τους ματιά στην προστασία του περιβάλλοντος» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Σχολικής Μέριμνας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα ενθαρρύνει, δίνοντας βήμα, στην προσπάθεια των μαθητών πάνω στις προτάσεις τους, για την βιώσιμη κινητικότητα στο Δήμο μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου. Κατά τη διάρκειά της, θα παρουσιασθούν οι εργασίες πέντε σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στην εφαρμογή του προγράμματος «Ecomobility 2013-2014» - Οικολογική Μετακίνηση.

Το Ecocity είναι εθελοντικός οργανισμός με προσανατολισμό στο Αστικό Περιβάλλον. Είναι μέλος του European Environmental Bureau και το έργο του απλώνεται σε πέντε άξονες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αέρα, το Νερό, τον Οικισμό, την Ενέργεια και τη Μετακίνηση.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.