Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ecomobility: Οι μαθητές που διακρίθηκαν για τις προτάσεις τους για την οικολογική μετακίνηση βραβεύονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (25/4)

Ecomobility: Οι μαθητές που διακρίθηκαν για τις προτάσεις τους για την οικολογική μετακίνηση βραβεύονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (25/4)

ecomobility-vraveia-121856Με ενθουσιασμό ετοιμάζονται να ταξιδέψουν εκατοντάδες μαθητές, από 40 πόλεις της χώρας στην Αθήνα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κορύφωση της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2014-15, στην Τελετή που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 25 Απριλίου (ώρα 11.00), στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Στη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Βραβείων, θα τιμηθούν όλα τα Επιστημονικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν στην φετινή Εκστρατεία, οι χορηγοί και υποστηρικτές, καθώς και ο Δήμος που είχε την καλύτερη διοργάνωση και την πιο ποιοτική και αποδοτική συνεργασία στο Πρόγραμμα. Αμέσως μετά θα απονεμηθούν τα Βραβεία σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής, από 26 πόλεις, που έλαβαν μέρος στην παράλληλη εκστρατεία FREE MOBILITY.

ecomobility-volos

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των βραβείων Δημιουργικότητας, που θα απονεμηθούν σε ομάδες μαθητών που παρουσίασαν τις καλύτερες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.

Η Τελετή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των δέκα καλύτερων εργασιών με προτάσεις Οικολογικής Μετακίνησης, που έγιναν για αντίστοιχες πόλεις και θα ανοιχτεί ο φάκελος που θα παραδώσει η Επιτροπή Αξιολόγησης με την ομάδα του Γυμνασίου που θα είναι νικήτρια στη 12η χρονιά του ECOMOBILITY.

Όπως κάθε χρόνο, το Αμφιθέατρο αναμένεται να γεμίσει με το χαμόγελο, τη ζωντάνια και το χαρούμενο μήνυμα που θα μεταφέρουν οι έφηβοι από 40 περιοχές της χώρας, για πόλεις λειτουργικές, προσβάσιμες σε όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτεία, τα Επιστημονικά Ιδρύματα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Οργανισμούς καθώς και Εκπαιδευτικών, Γονέων και φυσικά των Μαθητών από όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο που έχει δημιουργήσει το ECOCITY στη διεύθυνση www.ecomobility.gr.

Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,
Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου
210 61 86 060


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.