Αρχική InfoDad Economist Debate: Είναι το ελληνικό χρέος μόνο ελληνική υπόθεση;

Economist Debate: Είναι το ελληνικό χρέος μόνο ελληνική υπόθεση;

O Klaus-Peter Willsch είναι μέλος της Bundestag και ειδικός επί του προϋπολογισμού στη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ και λέει «ΝΑΙ».

Ο Graeme Maxton είναι οικονομολόγος, best-seller συγγραφέας και μέλος του Διεθνούς Κέντρου της Λέσχης της Ρώμης και λέει «ΟΧΙ».

Οι δυο τους θα αναμετρηθούν με τις θέσεις τους, ενώπιον ακροατηρίου γύρω από τα χαρακτηριστικά του ελληνικού χρέους αλλά και τις ενδεδειγμένες λύσεις απέναντι στη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

Το κοινό θα υποβάλει σχόλια και ερωτήματα υπό τον συντονισμό του John Andrews, συντάκτη του περιοδικού The Economist και έπειτα θα διενεργηθεί ψηφοφορία ώστε να ανακηρυχθεί ο νικητής της αντιπαράθεσης.

Εισιτήρια διατίθενται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (www.sgt.gr) προς 12 ευρώ (μειωμένο: 7 ευρώ).

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ;
19 Φεβρουαρίου 2013
19:00
Κεντρική Σκηνή

 
ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 11745
Εισιτήρια: 210 900 5 800,

Email: info@sgt.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.