Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ecos: Τα προϊόντα καθαρισμού με την σφραγίδα της φύσης έκλεισαν τα 50 τους χρόνια!

Ecos: Τα προϊόντα καθαρισμού με την σφραγίδα της φύσης έκλεισαν τα 50 τους χρόνια!

Στις 29 Ιουνίου στην Αθήνα, σε μια όμορφη τελετή η Earth Friendly Products γιόρτασε την 50ετή περίοδο λειτουργίας της σε συνέχεια των εορτασμών που έγιναν την άνοιξη σε όλες τις εγκαταστάσεις της στις ΗΠΑ.

Παρουσία πολλών επιχειρηματιών, στελεχών του κλάδου του λιανεμπορίου, ακαδημαϊκών και επιστημονικών ερευνητών, κορυφαίων αθλητών καθώς επίσης και των εργαζομένων στην Earth Friendly Products Hellas αναγνωρίστηκε για μια ακόμη φορά η μεγάλη επίδραση των προϊόντων ECOS στο παγκόσμιο οικολογικό κίνημα και στην διαμόρφωση υψηλής περιβαλλοντικής συνείδησης .

Παράλληλα η Ελληνοαμερικανίδα Πρόεδρος της εταιρείας Κέλλυ Βλαχάκη – Hanks αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για την χώρα μας και την πίστη της ότι το μέλλον της Ελλάδας θα είναι πολύ καλύτερο. Η απόφαση να ξεκινήσουν την επέκταση της εταιρείας στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδος είναι η επιβεβαίωση αυτής της εμπιστοσύνης.

Η Κέλλυ Βλαχάκη – Hanks στην ομιλία της αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του πατέρα της πριν 50 χρόνια ο οποίος με πολύ κουράγιο και πάθος για τη δουλειά του αποφάσισε να δημιουργήσει προϊόντα με οικολογική ταυτότητα διασφαλίζοντας ότι προστατεύεται η υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον .

«Σήμερα, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια και στην Ελλάδα, τη χώρα που γεννήθηκε ο ιδρυτής της εταιρείας , τη χώρα που είναι στη καρδιά μας και αποτελεί τη μεγάλη μας αγάπη. Σήμερα συνεχίζουμε το ταξίδι, η εταιρία μεγαλώνει αρκετά και έχει παρουσία σε 60 χώρες. H επιτυχία έρχεται σε αυτούς που κάνουν το σωστό. Εμείς πράττουμε το σωστό για τους καταναλωτές αλλά και το περιβάλλον. Η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά των παιδιών μας. Tα πράσινα προϊόντα μας είναι το επιστέγασμα 50 ετών έρευνας, καινοτομίας κα επιστημονικής εξέλιξης. Υποσχόμαστε να κάνουμε τα πράσινα προϊόντα καθαρισμού μια πραγματικότητα για όλους, χρησιμοποιώντας βιώσιμες πρακτικές και στηριζόμενοι 100% σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Φτιαγμένα με αγάπη από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζουμε ότι θα ζήσετε τη διαφορά σε κάθε μπουκάλι ECOS».

Γνωρίστε τα ξεχωριστά προϊόντα καθαρισμού με την σφραγίδα της φύσης

Τα φυτικής προέλευσης απορρυπαντικά και καθαριστικά ECOS κυκλοφορούν στην Ελλάδα, με την παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση του “Safer Choice”, η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι υψηλής απόδοσης και ασφάλειας για την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλα τα προϊόντα ECOS, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από 4 συστατικά - 100% ανανεώσιμα και φυτικής προέλευσης (Νερό, Αιθέρια Έλαια, Βιολογικά Βότανα, Καλαμπόκι, Καρύδα, Εσπεριδοειδή).

Όλα τα προϊόντα ECOS παράγονται:

Χωρίς πειράματα σε ζώα

Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα

Με 100% βιοδιασπώμενα – ανακυκλώσιμα υλικά

Με ισορροπημένο pH

Χωρίς φωσφορικά άλατα

Με φυσικά και βιολογικά αρώματα

Και είναι υποαλλεργικά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.