Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Εφαρμόστε σωστά τη μάσκαρα ακολουθώντας 4 απλές συμβουλές

Εφαρμόστε σωστά τη μάσκαρα ακολουθώντας 4 απλές συμβουλές

Estee-Lauder-Two-Tone-Sumptuous-Mascara-Duo-Model-Hi-ResΘέλετε να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες σας όγκο και μήκος, ενώ ταυτόχρονα θα δείχνουν απόλυτα φυσικές;

Η Πατ Μακ Γκραθ, make-up artist του οίκου Dolce & Gabbana, αποκαλύπτει τα μυστικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Pat-McGrath-SN8

  • Πιέστε ελαφρά τις βλεφαρίδες σας με το βουρτσάκι της μάσκαρα για 3’’ στη βάση, τη μέση και τις άκρες τους.
  • Θυμηθείτε να βάζετε μάσκαρα ακόμα και στις μικροσκοπικές βλεφαρίδες που υπάρχουν στην εσωτερική γωνία του ματιού. Ωστόσο, προσέξτε να αφαιρέσετε πρώτα από το βουρτσάκι με ένα χαρτομάντηλο την περιττή ποσότητα.
  • Αν οι βλεφαρίδες σας είναι κανονικές σε μήκος και σε όγκο, δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Δύο στρώσεις είναι αρκετές, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.
  • Είναι καλύτερο να αφήνετε τις κάτω βλεφαρίδες άβαφες, αφού έτσι τονίζονται περισσότερο οι πάνω, κάνοντας το βλέμμα άκρως εντυπωσιακό. Αν όμως είναι πολύ μικρές και χρειάζονται ενίσχυση, επιλέξτε καφέ μάσκαρα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.