«Με χτύπησαν και με έδεσαν μπροστά στο 2χρονο παιδί μου»: Σοκάρει η μαρτυρία γνωστής δημοσιογράφου

H δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, χθες το βράδυ ήρθε αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της εγκληματικότητας καθώς έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και ληστείας μπροστά στα μάτια του 2 ετών παιδιού της μέσα στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αφού η δημοσιογράφος είχε βάλει το 2 ετών παιδί της για ύπνο, άκουσε έναν θόρυβο, κατόπιν σχετικής έρευνας δεν διαπίστωσε τίποτα περίεργο μέσα στο σπίτι και τότε ακριβώς έπεσε πάνω σε έναν άγνωστο που είχε εισβάλει στο σπίτι.

Βρέθηκε δεμένη και αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι της

Όπως διηγήθηκε η δημοσιογράφος σήμερα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είδε έναν έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της, στον οποίο είπε ότι δεν είχε χρήματα, παρακαλώντας τον να μην πειράξει το παιδί. Το παιδί ωστόσο είχε ήδη σηκωθεί και η δημοσιογράφος προσπάθησε να το πάρει αγκαλιά για να το καθησυχάσει, όταν ο δράστης την χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

Το παιδί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.  «Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Ο ληστής έκανε φύλλο και φτερό όλο το σπίτι. Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη στην καρέκλα από τις 9 και γύρω στις 11 κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια. Κάποιος γείτονας που την άκουσε, κάλεσε την Αστυνομία. Η δημοσιογράφος έχει υποστεί τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

«Έβλεπα όλα αυτά τα περιστατικά εγκληματικότητας λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία της δημοσιογράφου