Αρχική InfoTeens Υγεία Έφηβη προσπάθησε να πουλήσει το αγέννητο μωρό της μέσω Facebook για 113 δολάρια!

Έφηβη προσπάθησε να πουλήσει το αγέννητο μωρό της μέσω Facebook για 113 δολάρια!

student-facebook-wallpaperΗ 18χρονη, η Veronica Carrera Chaparro από τη Χιλη, συνελήφθη στην προσπάθεια της να πουλήσει το βρέφος της μέσω της γνωστού κοινωνικού δικτύου Facebook έναντι του ευτελούς ποσού των 113 δολαρίων!...

Η μητέρα και η αδελφή της νεαρής κρατούνται επίσης ως ύποπτες για υποβοήθηση της πώλησης. Η έφηβη από το Maipu της Χιλής, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ανακοίνωσε τα νέα στον 17χρονο τότε φίλο της, ικετεύονταν τον, σύμφωνα με τη Mirror να αποκρύψει το γεγονός από τους γονείς του. Εκείνος όμως το ανέφερε στην οικογένειά του ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η 42χρονη μητέρα της και η 24χρονη αδελφή της της έδωσαν τρεις επιλογές:

facebook21n-1-web_ORGM.jpg«Προχώρησε σε έκτρωση, πούλησε το ή δώσε το μωρό για υιοθεσία». Το αγέννητο βρέφος μπήκε έτσι σε αγγελία στο Facebook και άμεσα έδειξε ενδιαφέρον μια οικογένεια από την πόλη Concepcion της Χιλής. Μετά τη γέννηση του μωρού ο αγοραστής θα προσέφερε 60.000 πέσος, ήτοι 113 δολάρια στη μητέρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.