Έφηβοι και ενήλικες διδάσκονται τις αρχές του θεάτρου στο Τόπος Αλλού (από 3/10)

teen_ensem1-1024x512Το θέατρο Τόπος Αλλού προσκαλεί τους εφήβους με καλλιτεχνικές και κυρίως θεατρικές ανησυχίες αλλά όσους ενήλικες ενδιαφέρονται για τον κόσμο του θεάτρου να δηλώσουν συμμετοχή στο θεατρικό εργαστήρι θα λειτουργήσει από τις 3 Οκτωβρίου με την επιμέλεια και την διεύθυνση της σκηνοθέτιδας και εκπαιδευτικού Χαρούλας Σαμπατάκου.

Μέσα από τα μαθήματα ανακαλύπτουμε την κίνηση, τον λόγο και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τα εκφραστικά μας μέσα.Μαθαίνουμε Βασικές γνώσεις θεάτρου, γνωριμία με κείμενα. Γνώση του χαρακτήρα και των ικανοτήτων μας με τεχνικές θεατρικών αυτοσχεδιασμών και θεατρικά παιχνίδια (Αυτογνωσία).Θα ασκήσουμε την εκφραστική δύναμη του σώματός μας, της φωνής μας, της κίνησής μας.Θα ασκηθούμε στην εκφορά του προφορικού λόγου σε απαγγελία ποιημάτων, παραμυθιών και λογοτεχνικών έργων.Θα ασκηθούμε στο πώς να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, τον σκηνοθέτη μας και τον συμπαίχτη πάνω στη σκηνή.

Το εργαστήρι θα τελειώσει με παράσταση στο θέατρο στο τέλος της χρονιάς.

Πότε: 2 τμήματα κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
5μ.μ-9μ.μ

Διδασκαλία, Σκηνοθεσία παράστασης Χαρούλα Σαμπατάκου Σκηνοθέτις-Εκπαιδευτικός

Μαθήματα Ορθοφωνίας και Αναπνοών Θανάσης Καρλατήρας, Σκηνοθέτης-Εργοθεραπευτής.

Ειδικά μαθήματα και επισκέψεις από ανθρώπους του θεατρικού χώρου θα εμπλουτίσουν την εμπειρία και τη γνώση των σπουδαστών.

Εναρξη 3 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ
Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, 11361-Αθήνα
2108656004 και 210-8624392