Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Έφηβοι και παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της δημιουργικής γραφής στο Λαύριο (28/6)

Έφηβοι και παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της δημιουργικής γραφής στο Λαύριο (28/6)

670px-Improve-Your-Child's-Creative-Writing-Skills-Step-3Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Έκφρασης για παιδιά της Ευαγγελίας Στρατή με την υποστήριξη του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει την 1η Συνάντηση Συγγραφής για παιδιά & εφήβους. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιουνίου στις  7 μ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου «Φαρμακείο», στο χώρο του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο σε παιδιά 7 έως 12 ετών (Δημοτικού) όσο και σε εφήβους 13-15 ετών (Γυμνασίου). Ο σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι, τα παιδιά να εκδηλώσουν μέσα από το γραπτό λόγο, μέσα από τις λέξεις, τις δικές τους ιστορίες. Να καταφέρουν να εμπνευστούν, να εξασκήσουν την γραπτή τους έκφραση και να μετατρέψουν τη σκέψη τους σε δημιουργικό γραπτό λόγο.

Η διαδικασία είναι απλή: Λέξεις -κλειδιά θα δοθούν στα παιδιά και εκείνα θα πρέπει να γράψουν μια μικρή ιστορία. Τα παιδιά μικρών ηλικιών (α’ και β’ δημοτ.) θα ζωγραφίσουν την ιστορία τους. Στο τέλος, όλες οι ιστορίες θα διαβαστούν από τα ίδια τα παιδιά.
Χαρακτηριστικό αυτής της δράσης είναι πως δεν θα υπάρχει διαδικασία αξιολόγησης, παρά μόνο συζήτηση για τις εντυπώσεις τους από τα έργα τους.

Σε όλα παιδιά θα δοθεί κατά τη λήξη της διοργάνωσης ένας έπαινος συμμετοχής από το εργαστήρι, καθώς και ένα δώρο από το ΤΠΠΛ. Επίσης, το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου θα ανεβάσει στην ιστοσελίδα του έναν σύνδεσμο για τη Συνάντηση, όπου θα αναρτηθούν όλες οι ιστορίες των παιδιών!
Πληροφορίες :

Ευγγ. Στρατή: 6932571222, info@bookstage.gr
Τ.Π.Π.Λ.: 22920-25316, d_balopita83@hotmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.