Αρχική Νέα Έφυγε από τη ζωή το κορίτσι που δεν θα μεγάλωνε ποτέ...

Έφυγε από τη ζωή το κορίτσι που δεν θα μεγάλωνε ποτέ...

f3e68dd1e000bc6ec0152e8a77e1f1fc

Πρόκειται για την Μπρουκ Γκρίνμπεργκ, το κορίτσι που, εξαιτίας ενός σπανιότατου συνδρόμου από το οποίο έπασχε, δεν θα μεγάλωνε ποτέ. Λίγες μέρες πριν, σε ηλικία 20 ετών, έφυγε από τη ζωή. Η Μπρουκ ακόμη και τώρα έμοιαζε μόλις 2 ετών, ενώ και η πνευματική της ικανότητα είχε σταματήσει επίσης σε αυτή την ηλικία.

Η Μπρουκ, η περίπτωση της οποίας είχε συγκλονίσει παγκοσμίως, έπασχε από το σύνδρομο Χ, μια διαταραχή, που δεν την επέτρεπε να μεγαλώσει ποτέ...

301013143709_9125
Εξαιτίας της ασθένειας της ήταν «εγκλωβισμένη» σε σώμα μωρού, ενώ και το μυαλό της ήταν στην ίδια ηλικία.

Η οικογένειά της την μετέφερε μόνο με καροτσάκι και δεν μιλούσε. Ωστόσο, αναγνώριζε τους συγγενείς της και χαμογελούσε.

Στα πρώτα χρόνια της ζωής της η μικρόσωμη Μπρουκ πέρασε από πολύ σοβαρές ασθένειες, αφού σε ηλικία μόλις 4 ετών διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι, ενώ έπαθε και εγκεφαλικό. Είναι ένα από 10 παιδιά παγκοσμίως με αυτή την ασθένεια.

301013143709_9690


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.