Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εγκαίνια έκθεσης και πρωτότυπο εργαστήρι για παιδιά στο «Ρώ»(10/5 και 17/5)

Εγκαίνια έκθεσης και πρωτότυπο εργαστήρι για παιδιά στο «Ρώ»(10/5 και 17/5)

Αφίσα Δέσποινα ΤιάλιουΤην πρώτη της ατομική έκθεση θα παρουσιάσει η Δέσποινα Τιάλιου το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ., στον εικαστικό χώρο «Ρώ».

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Τιάλιου:
Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1971 η μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική, με την οποία ασχολείται συστηματικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ίδια δηλώνει πως “η ζωγραφική είναι ένα ταξίδι... είναι ζωή, ανάσα, ηρεμία και λάμψη.’”Όλα αυτά είναι στοιχεία που εύκολα μπορεί κανείς να τα ανακαλύψει στα έργα της. Εμπνέεται από τη φύση, μέρη που έχει ζήσει ή φωτογραφίσει. Ακούραστοι βοηθοί της, τα πινέλα και τα χρώματα.
Πιστεύει, πως μέσα στις σκληρές καθημερινές στιγμές που ζούμε πρέπει ο καθένας να βρει το δικό του ταξίδι.
Ευχαριστεί το σύζυγο της που είναι ένα κομμάτι απ΄αυτό το ταξίδι. Καθώς επίσης και τον φίλο της ζωγράφο Νίκο Χριστοδούλου και τη δασκάλα της Ελευθερία Ζαχαριάδου. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις του εργαστηρίου τέχνης της Νέας Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης.
Διάρκεια Έκθεσης
09.05.2014 - 18.05.2014

Παράλληλη εκδήλωση:

Το Σάββατο 17 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κατασκευής γλάρων για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2310.226.552. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Art Space –Exhibition –Events- Projects  «Ρώ»
Ρωμανού 5, περιοχή Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη
Τηλ.:  2310.226. 552
aithousa.technis.rw@gmail.com,
www.roartspace.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.