Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εγκαίνια πάρκου αναψυχής στα Πεύκα στο Δήμο Νεάπολης Συκεών (25/6)

Εγκαίνια πάρκου αναψυχής στα Πεύκα στο Δήμο Νεάπολης Συκεών (25/6)

SONY DSCΤο νέο καλαίσθητο, πέτρινο πάρκο αναψυχής στη συμβολή των οδών Κοιμήσεως Θεοτόκου και Ακαδημίας της Δημοτικής Ενότητας Πεύκων εγκαινιάζει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σήμερα, στις 7 το απόγευμα.

Ο χώρος πρασίνου διαμορφώθηκε από το δήμο σε μια έκταση συνολικού εμβαδού 455τ.μ., με φυτεύσεις δένδρων, θάμνων, ποωδών φυτών και εγκατάσταση χλοοτάπητα. Το πάρκο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλακοστρωμένο πάτωμα, χώρους κίνησης και στάσεων σε διαφορετικά επίπεδα με εξασφαλισμένη πρόσβαση και για τα άτομα με αναπηρία, ξύλινα παγκάκια και πέτρινα καθιστικά.Στο πλαίσιο εφαρμογής του Ρυμοτομικού Σχεδίου, στο έργο εντάχθηκε και η κατασκευή δύο πεζοδρομίων που περιβάλλουν το χώρο πρασίνου και η διαμόρφωση δύο εσωτερικών πεζοδρόμων.

Η δαπάνη του έργου καλύφθηκε από το δημοτικό ταμείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.