Εγκαινιάστηκε η νέα παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Κορίνθου – Δείτε φωτογραφίες

Παρουσία του υπουργού υγείας Βασιλείου Κοντοζαμάνη, του υφυπουργού ανάπτυξης Χριστου Δήμα, του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβελη, των βουλευτών Νίκου Ταγαρα, Μαριλένας Σουκουλη, Γιώργου Ψυχογιού, του αντιπεριφερειάρχη Αναστασίου Γκιολή, του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, Λουτρακίου Γεωργίου Γκιώνη και του προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη έγιναν τα εγκαίνια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο κος Κοντοζαμάνης σε ομιλία του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κίνησης αυτής και δεσμεύτηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κορίνθου.
Ο Διοικητής κος Γρηγόριος Καρπούζης ευχαρίστησε όλους τους ανωτέρω και τους διαβεβαίωσε ότι με την συμπαράσταση ολόκληρου του προσωπικού του Νοσοκομείου θα συνεχίσουν τον αγώνα για να καταστεί το Νοσοκομείο πρωτοπόρο στην αποστολή του. 

Σε σημείωμά του ο Χρίστος Δήμας στο fb παρουσιάζει τις ζωγραφιές που βρίσκονται στον θάλαμο της παιδιατρικής και αναφέρει “Όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να τις δούμε από κοντά, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό που ξανά-άνοιξε η παιδιατρική κλινική μετά απο 2 χρόνια.. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου που κάνει πραγματικά υπερπροσπάθεια.”

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Κορίνθου