Αρχική InfoMommy Νέα Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής

5A8A4F3F2EF5815ABB954A19DFC0B60DΗ Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής εγκαινίασε το Σάββατο το Κοινωνικό της Ιατρείο και Φαρμακείο, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η επικοινωνία με τους εξεταζόμενους/ες θα γίνεται κυρίως μέσω των δύο κοινωνικών σωματείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της ΑΠΟΣΤΟΛΗ, του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Α. Α. και του ΚΕΣΟ της Ι.Α.Α., Σωματείο Υποστήριξης Οικογένειας, που τελούν υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου αλλά και των δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής.

farmakeiomoneypost

Πέραν του κυρίου στόχου προσφοράς σε παθολογικές καταστάσεις, θα γίνονται και πρωτοβάθμια προληπτική φροντίδα όπως test PAP και έλεγχος για την εντόπιση τραχηλικής βλάβης της γυναίκας, υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, εξέταση μαστού, και υπερηχογράφημα μαστών, καθημερινά από τις 9:30 - 17:00.

Θα λειτουργεί επίσης Καρδιολογικό - Παθολογικό - Παιδιατρικό - Χειρουργικό και Δερματολογικό Ιατρείο, δύο φορές την εβδομάδα από τις 9:00 - 14:00. (Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6800525 & 210-6894326).

Η προσφορά των κοινωνικών υπηρεσιών (ιατρικών - φαρμακευτικών) θα γίνεται ανεξάρτητα στο χώρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (Παπανικολή 10 - Χαλάνδρι), όπου βρίσκεται και το Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.

Παράλληλα, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε και το 5ο Επιστημονικό της Συμπόσιο με θέματα περιγεννητικής ιατρικής με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Γενετικής και της Oμάδας Παιδιατρικής/ Περιγεννητικής Παθολογοανατομίας της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.