Αρχική InfoSchool Λύκειο Εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στην Αγία Παρασκευή

Εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στην Αγία Παρασκευή

assets_LARGE_t_420_54346888Είναι γνωστό ότι πολλές οικογένειες με παιδιά ασφυκτιούν οικονομικά εξαιτίας των εφαρμοζόμενων δημοσιονομικών πολιτικών των τελευ­ταίων χρόνων. Βασική σημερινή ανάγκη της οικογένειας αποτελεί η ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών της.

Η Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής έχοντας υπόψη, αφενός τις πραγματικές συνθήκες στο χώρο της εκπαίδευσης και αφετέρου τη μη υλοποίηση των προγραμμάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας από το Κράτος, ανέλαβε την πρωτοβουλία ίδρυσης Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο με στόχους τη διδακτική στήριξη και την προσφορά ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των μαθητών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Έτσι, στις 13 Νοεμβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την ίδρυση Κοινωνικού Φροντιστηρίου.Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των κοι­νωνικών δράσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την ανακούφιση όσων πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Παράλληλα προωθεί την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν από εθελοντές εκπαιδευτικούς. Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου, ανάλογα με τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα δηλώσουν ενδιαφέρον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter