Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης "Εγκυμοσύνη μετά τη θεραπεία για καρκίνο μαστού": Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις μέλλουσες μανούλες (18/1)

"Εγκυμοσύνη μετά τη θεραπεία για καρκίνο μαστού": Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις μέλλουσες μανούλες (18/1)

35247Ο Πανελλήνιος Σύλλογος "'Αλμα Ζωής" φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού για θέματα που την αφορούν μέσα από τη διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων που υλοποιεί με τίτλο «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ». Πρόκειται για σεμινάρια, στα οποία ειδικός επιστήμονας εμβαθύνει στο εκάστοτε θέμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, έτσι ώστε να διευκολύνεται η συζήτηση μεταξύ ειδικού και γυναικών.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου το σεμινάριο επικεντρώνεται στη θεματική "Εγκυμοσύνη μετά τη θεραπεία για καρκίνο μαστού".

Ομιλητής:Δημήτριος Πανούσης, Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας Συνεργάτης της Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ General.

Για να δηλώσετε την δωρεάν συμμετοχή σας, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 8815444, 210 4180006 από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014.

Ξενοδοχείο Electra
(Ερμού 5, Πλατεία Συντάγματος)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.