Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη!

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ.

Όπως αναφέρει στο περιοδικό πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι, η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει αυτές τις μέρες στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι φαίνεται πως γνωρίζουν μέχρι στιγμής το χαρμόσυνο γεγονός.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, το περιοδικό προσπάθησε επανηλειμμένα να επικοινωνήσει με την Κατερίνα Στικούδη, αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση καθώς είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν επιθυμούν να εκθέτουν στα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Τα χαρακτηριστικά που λατρεύει στον σύζυγο της

«Πολλή καλοσύνη. δεν έχω ξαναδεί τόση καλοσύνη σε έναν άνθρωπο, είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι μπορείς να συζητήσεις τα πάντα με τον άλλον, ακόμη και πράγματα που δεν τον αφορούν άμεσα ή δεν τον τα γνωρίζει κιόλας, γιατί ως διαφορετικά φύλα έχουμε διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικά ενδιαφέροντα, εμείς ευτυχώς έχουμε κοινό ενδιαφέρον τη μουσική. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω πως ό,τι και να χρειαστώ θα είναι εκεί. Είναι πολύ καλός σεφ, δεν θέλω να του το χαλάω, του αρέσει να είναι στην κουζίνα, κάνει τα πάντα, αλλά θα τον φροντίσω, θέλω πολύ να φροντίζω τον άνθρωπό μου καθημερινά» έχει δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της.