Αρχική Famous Parents Έγκυος η Ζέτα Δούκα!

Έγκυος η Ζέτα Δούκα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζέτα Δούκα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η ηθοποιός σε τρεις μήνες περίπου θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον γυμναστή-φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Χατζαντωνά, καθώς είναι ήδη 5.5 μηνών. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην πρεμιέρα του «Spectre», συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και, όπως βλέπετε η φουσκωμένη της κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται.

douka-egkios-5

Πρόσφατα η ίδια είχε δώσει συνέντευξη στο «EΓΩ Weekly» λέγοντας πως το βιολογικό ρολόι της είχε χτυπήσει την πόρτα. «Το μητρικό ένστικτο μου χτύπησε την πόρτα! Είμαι 40 χρονών και τα περιθώρια στενεύουν» ανέφερε και τόνισε: «Eδώ και πολλούς μήνες συνέβη αυτό που δεν πίστευα, νιώθω την ανάγκη να βάλω πλέον σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός παιδιού. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις πάντα, που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη συντρόφου.Γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσω μόνη μου. Θέλω το παιδί μου να έχει πατέρα και εγώ ένα σύντροφο με τον οποίο θα επικοινωνούμε και θα το μεγαλώνουμε μαζί».

xatzantonas


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.