Αρχική Παιδικά Εργαστήρια «Εγώ, εμείς και οι άλλοι»: Τα παιδιά ξεπερνούν τις προκαταλήψεις στο Παιδικό Μουσείο (22/11)

«Εγώ, εμείς και οι άλλοι»: Τα παιδιά ξεπερνούν τις προκαταλήψεις στο Παιδικό Μουσείο (22/11)

Children-Holding-Hands-Around-World-622x586Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει στην καμπάνια που διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού με θέμα «Υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου, διεκδικώ την παιδική μου ηλικία» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού (20 Νοεμβρίου) και πραγματοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εγώ, εμείς και οι άλλοι» για παιδιά ηλικίας Α΄- Στ΄ Δημοτικού, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 έως 11:30.

Τι σημαίνει προκατάληψη; Πόσες εκδοχές υπάρχουν για μια ιστορία; Πώς θα ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις; Τα παιδιά ανακαλύπτουν τρόπους αντιμετώπισης διαφόρων προκαταλήψεων και συνεργάζονται για να παρουσιάσουν μέσα από παντομίμα, αφήγηση ή δραματοποίηση δύο διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας. Τέλος, βιωματικά παιχνίδια γίνονται το μέσο, ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν τη σημασία και τη δύναμη της ομάδας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3312995. H συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ελεύθερη.

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο,
Κυδαθηναίων 14, Πλάκα
210 3312995


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.