Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Εγώ, το τραγούδι μου και εμείς»: Διήμερο εργαστηρίων στο Μαγικό Αερόστατο (3 & 4/5)

«Εγώ, το τραγούδι μου και εμείς»: Διήμερο εργαστηρίων στο Μαγικό Αερόστατο (3 & 4/5)

10177237_289307027894762_2490160701612701189_nΜετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το εργαστήριο «Παί-Ζωντας με τα χρώματα της ίριδας», το Μαγικό Αερόστατο έχοντας μεγαλώσει την ομάδα του, συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να χαράζει νέα πορεία δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Πιο συγκεκριμένα ετοίμασε ένα ξεχωριστό διήμερο εργαστηρίων για τις 3 και 4 Μαΐου 2014.
 

Ένα διήμερο με εργαστήρια γεμάτα χαρούμενες μελωδίες και ζωηρές φωνές! Η μουσική θα συναντήσει την παιδική γιόγκα, τη ζωγραφική, τη μουσικοκινητική, τις κατασκευές και το θεατρικό παιχνίδι μέσα στο χώρο της δισκογραφίας!

Σε καθένα απ'αυτά τα εργαστήρια «θα αναζητήσουμε παίζοντας, τον ήχο και το ωραίο μέσα μας και το ωραίο στους άλλους! Θα συνθέσουμε το τραγούδι της ομάδας μας αλλά και «το τραγούδι της ζωής» του καθενός ξεχωριστά, με ιδιαίτερη προσοχή, μελέτη και χαρά. Θα εξερευνήσουμε την προσωπική μελωδία του κάθε παιδιού, θα γράψουμε τους δικούς του στίχους, θα το ντύσουμε με τη φωνή μας και τέλος το καθένα μοναδικό τραγούδι, θα ηχογραφηθεί επιτόπου από τους μικρούς πρωταγωνιστές. Έτσι όταν στο τέλος έρθουν οι γονείς στη συντροφιά μας, θα είμαστε έτοιμοι να τους παρουσιάσουμε τη μικρή μας μουσική παράσταση».

«Θα ταξιδέψουμε παρέα στα μονοπάτια του εγώ και του εμείς. Θα αναγνωρίσουμε όλα αυτά που αγαπάμε στη ζωή και μας κάνουν χαρούμενους, ενώ παράλληλα θα διακρίνουμε όλα εκείνα που κάνουν τον καθένα μας ξεχωριστό και την ομάδα μας μοναδική. Όλα αυτά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής».
«Τέλος κάτι που αγαπήσαμε στο προηγούμενο χρωματιστό σεμινάριο, ήταν η ώρα των γονιών! Ένα τέταρτο χαλάρωσης, δώρο για τη μαμά και τον μπαμπά, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και την καθοδήγηση σε ένα μικρό ταξίδι σ'όλα αυτά που ξεχωρίζουν στη ζωή του καθενός. Καταλήγοντας, οι γονείς φεύγουν με το δικό τους δώρο έκπληξη».

Λίγα λόγια για το «τραγούδι της ζωής»

Οι μουσικές νότες και "το τραγούδι της ζωής" μπορούν να εναρμονίσουν με όλη μας την ύπαρξη. Δεν είναι τυχαίο το όνομα που έχει δοθεί στον κάθε άνθρωπο. Είναι μια σημαντική λέξη που ακούγεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ζωής κάθε ανθρώπου κι αυτό λειτουργεί στην ψυχολογία, το χαρακτήρα και την εξέλιξη του ατόμου. Το ίδιο και η ημερομηνία γέννησης, τα κοντινά μας πρόσωπα, οι προσωπικές προτιμήσεις κι όλα αυτά που μας κάνουν τόσο ξεχωριστούς και μοναδικούς.

«Το τραγούδι της ζωής» του κάθε παιδιού λοιπόν, χτίζεται μέσα από όλα αυτά. Η συχνή επανάληψη του, λέγεται πως δημιουργεί ένα θαυμάσιο σύστημα προστασίας απέναντι στις ασθένειες. Επιδρά, ακόμη, ήρεμα και αρμονικά στο κουρασμένο σώμα και στην απαλλαγή από την όποια ένταση της ημέρας κι έτσι δημιουργείται ένα γαλήνιο περιβάλλον, ώστε να ακολουθήσουν ήσυχα όνειρα. Τέλος είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσει η μέρα του παιδιού, ιδιαίτερα αν πρόκειται να ακολουθήσει δύσκολη μέρα. Το παιδί πλέον ξέρει και νιώθει πως έχει ακόμη ένα σύμμαχο, σύντροφο και προστάτη για πάντα, ακόμη κι αν το εκμυστηρεύεται μόνο σ' αυτόν.

Πρόγραμμα εργαστηρίων:
Σάββατο 3 Μαΐου / 10:30 - 13:30 ή 17:30 - 20:30

Για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ/παιδί .Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το cd που θα δημιουργήσουν τα παιδιά.
Πραγματοποιείται έκπτωση 10%, για τη συμμετοχή δυο παιδιών (αδέρφια, φίλοι).
Πραγματοποιείται έκπτωση 20%, για τη συμμετοχή τριών και παραπάνω παιδιών.

Κυριακή 4 Μαΐου / 11:00-13:00
Για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών

Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ/παιδί .Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το cd που θα δημιουργήσουν τα παιδιά
Πραγματοποιείται έκπτωση 10%, για τη συμμετοχή δυο ή περισσοτέρων παιδιών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τηλ:2313.025.119

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Μαγικό Αερόστατο- χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ. Κορομηλά), Θεσσαλονίκη.
2313.025.119
www.magiko-aerostato.gr
info@magiko-aerostato.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.