- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Egreeno: Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά που εγκρίνει κάθε μητέρα και νοικοκυρά

Η μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη είναι δύσκολη. Όταν μόλις αρχίζει να έρχεται το αποτέλεσμα, τότε αισθάνεσαι δικαίωση και ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για να συνεχίσεις.

Όπως συνεχίζει απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του ο Χρήστος Γκουλέτσας, ο άνθρωπος πίσω από τα Οικολογικά Απορρυπαντικά Egreeno [1], προκειμένου να φέρει καθημερινά μέσα στην κάθε ελληνική οικογένεια, φυσικά προϊόντα που σέβονται απόλυτα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ιδέα πίσω από τα Egreeno

Όλα ξεκίνησαν από ένα μεγάλο κίνητρο που απέκτησε ο Χρήστος μόλις έγινε πατέρας: όχι μόνο να προσφέρει τα ποιοτικότερα προϊόντα στο παιδί του ως γονιός, αλλά να δώσει το παράδειγμα της προσφοράς στο κοινό καλό, μέσα καθημερινές ευσυνείδητες επιλογές που όλοι μπορούμε να κάνουμε:

«Ξαφνικά, άρχισαν να με απασχολούν θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου, αλλά και η δική μου ως γονιός. Θέλαμε με τη γυναίκα μου, ό,τι χρησιμοποιούμε εμείς και το παιδί μας να είναι 100% υγιεινό και ασφαλές», αναφέρει ο ίδιος.

Και κάπως έτσι, ο Χρήστος, αξιοποιώντας τις σπουδές του ως χημικός μηχανικός, αποφάσισε να κάνει μια δυναμική είσοδο στην αγορά, μεταφράζοντας σε πράξη, όλες τις ιδέες του για να ένα καλύτερο κόσμο!

Φυσικά και… παντοδύναμα καθαριστικά!

Τα οικολογικά απορρυπαντικά Egreeno διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: απορρυπαντικά με άρωμα, τα οποία περιέχουν υποαλλεργικά αρώματα και αιθέρια έλαια της ελληνικής φύσης και τα απορρυπαντικά χωρίς άρωμα, που είναι ιδανικά ειδικά κατασκευασμένα για μωρά και άτομα με αλλεργίες.

Εκείνο που κάνει την απόλυτη διαφορά για τα αγνά φυσικά καθαριστικά Egreeno είναι ότι περιέχουν εξαιρετικά υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης, από 90% έως και 99%, με μέσο όρο το 93%. Το γεγονός αυτό τα καθιστά αφενός φιλικά για την ανθρώπινη υγεία και αφετέρου γρήγορα βιοδιασπώμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα οικολογικά προϊόντα [2] Egreeno δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες ουσίες (SLES, SLS, COCODEA, φοινικέλαιο κ.α.) που περιέχονται στην συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων απορρυπαντικών και είναι από τα ελάχιστα απορρυπαντικά στην ελληνική αγορά που δεν έχουν καμία επισήμανση, καμία προειδοποίηση και καμία ένδειξη για προφύλαξη, σύμφωνα με τις οδηγίες του γενικού χημείου του κράτους και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Την ίδια στιγμή, όμως, πρόκειται για ιδιαίτερα δραστικά απορρυπαντικά με συμπυκνωμένη υποαλλεργική σύνθεση, που επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή καθαριότητα, με τη λιγότερη δυνατή ποσότητα!

Τα ιδανικά απορρυπαντικά για μια μητέρα

Η κορυφαία καινοτομία που φέρνουν τα άοσμα καθαριστικά Egreeno βρίσκεται  στο γεγονός ότι δεν περιέχουν αρωματικές ουσίες, με συνέπεια να θεωρούνται τα πλέον ιδανικά για μητέρες με μωρά, όπως επίσης για άτομα με αλλεργίες και ατοπική δερματίτιδα, αλλά και για χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ είναι καθαριστικά Vegan/Cruelty-Free (πιστοποιημένα από την P.E.T.A.).

Τα προϊόντα Egreeno περιλαμβάνουν απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, υγρό πιάτων, υγρό καθαρισμού χεριών, πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης και καθαριστικό δαπέδου και επιφανειών. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μεμονωμένα, αλλά και μέσα από τις οικονομικές συσκευασίες [3] 5L, ή τα πρακτικά πακέτα προσφορών [4] με όλους τους συνδυασμούς προϊόντων.

Προσφορά αγάπης: 3% των καθαρών εσόδων σε ορφανοτροφείο στην Τανζανία

Μια από τις σημαντικές αποφάσεις της εταιρίας, που αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή, βασική αρχή της φιλοσοφίας της, είναι η απόδοση του 3% των εσόδων από κάθε πώληση Egreeno στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο «ΤΟΜ» στην Τανζανία [5]. Έτσι, κάθε φορά που κάποιος αγοράζει και χρησιμοποιεί τα Egreeno, γίνεται με τον τρόπο του μέρος της μεγαλύτερης αποστολή μας ως εταιρεία: να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

Τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν πολλοί τρόπο για να δείξετε την αγάπη σας στην οικογένειά σας! Το πακέτο με όλα τα προϊόντα Egreeno είναι ένας από αυτούς! Εγώ egreeno! Εσύ;

Αποκτήστε όλα τα απορρυπαντικά egreeno online με ένα κλικ στο επίσημο eshop της εταιρίας www.egreeno.gr [6].

Επικοινωνήστε:
+30 2343 032591

Αξιούπολη, Κιλκίς, 61400

Facebook: @EgreenoGR

Instagram: @egreenoclean

Για περισσότερα: www.egreeno.gr [1]