Αρχική Νέα Είδαμε και σας προτείνουμε το εκπληκτικό "Ταξίδι της ζωής" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Είδαμε και σας προτείνουμε το εκπληκτικό "Ταξίδι της ζωής" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η αλήθεια είναι πως τόσο εγώ όσο και τα παιδιά περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή την παράσταση. Ήταν αυτό το διαφορετικό θέαμα, που παρέπεμπε τόσο σε τσίρκο, που είχε εξάψει τη φαντασία μας. Κυριακή απογευματάκι λοιπόν και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο είναι γεμάτο από μαμάδες και πιτσιρίκια. Σίγουρα το απόγευμα της Κυριακής, αφού τα παιδιά έχουν τελειώσει με μαθήματα, επαναλήψεις, δραστηριότητες κ.λπ. προσφέρεται για τέτοιες, πολιτιστικές εξόδους.

Τρία κουδουνίσματα, διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να μας προαναγγέλουν την έναρξη μιας παράστασης, και ανακαθόμαστε στις θέσεις μας όλο περιέργεια για όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια. Και σίγουρα δεν απογοητευτήκαμε. Αντίθετα μαγευτήκαμε από ένα θέαμα ονειρικό, που σε ταξιδεύει στον κόσμο της παιδικότητας, όπου όλα έχουν μια μαγεία, χωρίς απαραίτητα να είναι και ιδανικά. Ταξιδεύουμε στο χώρο και το χρόνο, ένα ταξίδι αναζήτησης και καταβύθισης στο εσωτερικό της ύπαρξής μας, εκεί όπου όλες οι οντότητες και οι δυνατότητές μας υπάρχουν μεγεθυμένες, αλλά και απλοποιημένες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επέμβουμε στο χαρακτήρα μας και τα μηνύματα για το θάρρος, την εσωτερική δύναμη, το σεβασμό και την αγάπη να τα εντάξουμε στη δική μας πραγματικότητα. Ο βασικός μας ήρωας γεννιέται στη ζούγκλα, όπου εκτός από τους φανταστικούς χαρακτήρες που τον περιβάλλουν, καθένας από τους οποίους έχει κι από μια μοναδική ικανότητα, συναντάει τους μαγικούς φύλακες της παιδικότητας. Εκείνοι του αποκαλύπτουν τη σπουδαιότητα κάθε στιγμής παίζοντας μουσική, κάνοντας ζογκλερικά κι ακροβατικά και μαζί τους θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας, που συγχρόνως θα οδηγήσει στην ενηλικίωση. Μια ενηλικίωση όμως που συνοδεύεται σε κάθε βήμα της από αξίες ουσιαστικές, αξίες στυλοβάτες μιας ζωής όχι εύκολης, αλλά αληθινής και σπουδαίας.

10494986_1040206356041204_6192682493210363947_o

«Το Ταξίδι της ζωής...» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αντώνη Πασβάντη είναι ένα πρωτότυπο έργο που αναμειγνύει τον λόγο, το τραγούδι και τη ζωντανή μουσική με τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία του τσίρκο. Κορυφαίοι ακροβάτες και performers της χώρας συνεργάζονται αρμονικά και δημιουργούν μια θεαματική παράσταση που αναδεικνύει με ύφος συμβολικό τη σύνδεση της τέχνης τους με την ίδια τη ζωή, προσφέροντας σε παιδιά, νέους και ενήλικες μία μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Τα παιδιά, εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ενθουσιάζονται και μετά το τέλος της παράστασης τα περισσότερα ζητούν να γίνουν ακροβάτες. Πολύ εύστοχα όμως ο Αντώνης Πασβάντης λίγο πριν το τέλος ενημερώνει τα παιδιά πως "δεν παίζουμε με τη φωτιά". Αντιθέτως τα παιδάκια που όντως επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές του τσίρκο, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα, αρκεί οι γονείς τους να ζητήσουν πληροφορίες, ακόμη και μετά την παράσταση από τον Αντώνη και την ομάδα του. Σίγουρα αυτό είναι και το πιο ασφαλές.

12717382_1036356746426165_3992698140158891266_n

12710698_1040206352707871_1551613167307075168_o


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter