Είδαμε όλα τα νέα παιχνίδια της Mattel για το 2018 και… μείναμε με το στόμα ανοιχτό! (video)

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση… μια πραγματική γιορτή για το παιδικό παιχνίδι βρέθηκε τo Infokids.gr πριν από λίγες μέρες, κατά την οποία η Mattel, με παρουσία πάνω από 70 χρόνια στο χώρο του παιχνιδιού, παρουσίασε τα νέα της παιχνίδια, τα οποία θα φιγουράρουν στα ράφια των καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2018.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η life coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μας μίλησε αναλυτικά για τη Γενιά Άλφα –τα παιδιά των παιδιών του Millenium, τα οποία γεννήθηκαν από το 2010 και μετά (θα ακολουθήσει από εμάς σχετικό άρθρο) και το τι χρειάζονται αυτά για να προοδεύσουν στη ζωή τους, ενώ απολαύσαμε την εντυπωσιακή σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου, η οποία τραγούδησε μια διαφορετική εκδοχή του «Sweet Child of Mine».

Το καλύτερο κομμάτι της παρουσίασης, βέβαια, ήταν οι νέες Barbie-Role Models που εκπροσωπούν σπουδαίες γυναικείες προσωπικότητες της ιστορίας –μάθαμε, μάλιστα, ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και η αντίστοιχη Ελληνίδα Barbie (δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ακόμα ποια θα είναι αυτή!). Εντυπωσιαστήκαμε από τις νέες πίστες Hot Wheels που θα ξετρελάνουν τα αγόρια με τη δράση που προσφέρουν και δεν μπορούσαμε να μην αναπολήσουμε τη νηπιακή ηλικία των παιδιών μας, όταν αντικρίσαμε τα νέα υπέροχα παιχνίδια της Fisher Price που δεν θα αφήσουν κανένα πιτσιρίκι ασυγκίνητο!

Νέες Enchantimals θα μαγεύουν σύντομα τις μικρές μας, η πολυαναμενόμενη επανέκδοση των λατρεμένων μας Polly Pocket επιβεβαιώθηκε από τους υπευθύνους της Mattel, ενώ πολλές ακόμα είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η κορυφαία εταιρεία για τα παιδιά μας.

Δεν θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία –δείτε τι άλλο μάθαμε εκεί!