Αρχική InfoTV Είδαμε την "Ιλιάδα" της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης (Βίντεο)

Είδαμε την "Ιλιάδα" της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης (Βίντεο)

Το Infokids.gr παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της "Ιλιάδας" σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη. Η αγαπημένη "Κάρμεν των παιδιών", μετά την περσινή επιτυχία της "Οδύσσειας", επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και μαζί με την ομάδα της συνεχίζουν την ενασχόλησή τους με το έργο του σπουδαίου επικού ποιητή.

Με το δεδομένο ότι ο Όμηρος στην Ιλιάδα απομονώνει μόνο πενήντα μία μέρες από τον δέκατο χρόνο του Τρωικού Πολέμου, η Κάρμεν Ρουγγέρη φροντίζει ώστε να εξηγήσει πρώτα στα παιδιά ποιοι είναι οι χαρακτήρες του έργου που πρόκειται να παρακολουθήσουν, κι έπειτα να τα βοηθήσει να μάθουν πώς φτάσαμε στον Τρωικό Πόλεμο. Όλα αυτά απόλυτα τεκμηριωμένα και μελετημένα μέσα από την αστείρευτη πηγή της μυθολογίας, δημιούργησαν μία εξαιρετική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Δείτε το βίντεο:

Για το Infokids.gr
Ρεπορτάζ: Μαρία Ιωαννάτου
Κάμερα-μοντάζ: Δημήτρης Τρυφωνίδης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.