Αρχική InfoTV Είδαμε την παράσταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" στο Αβάκιο - Παιδικό Στέκι (βίντεο)

Είδαμε την παράσταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" στο Αβάκιο - Παιδικό Στέκι (βίντεο)

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, η αγαπημένη Κέλλυ Σταμουλάκη δίνει το ραντεβού της με τους μικρούς θεατρόφιλους σε μια παράσταση που εντυπωσιάζει με τα σκηνικά, τις χορογραφίες, την υπέροχη μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έναν εξαιρετικό 15μελή θίασο επί σκηνής!

Η παράσταση "Πρίγκιπας και Φτωχός" περνάει σημαντικά μηνύματα στα παιδιά για τη δικαιοσύνη, την ισονομία, το πάντα επίκαιρο θέμα του bullying και πολλά άλλα επιμέρους ζητήματα. Το Infokids.gr βρέθηκε στο Αβάκιο - Παιδικό Στέκι για να παρακολουθήσει αυτή τη θεαματική παράσταση και να συνομιλήσει με τους πρωταγωνιστές.

Για το Infokids.gr
Ρεπορτάζ: Μαρία Ιωαννάτου
Κάμερα-μοντάζ: Δημήτρης Τρυφωνίδης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.