Αρχική Ο Κώστας Κρομμύδας και η κόρη του είδαν και σας προτείνουν Είδαμε "Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ" στον πολυχώρο Μορφές Έκφρασης

Είδαμε "Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ" στον πολυχώρο Μορφές Έκφρασης

IMG_5511Το Σάββατο που μας πέρασε είδαμε στην πρώτη του παρουσίαση σε κοινό, την παράσταση «Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ» στον πολυχώρο Μορφές έκφρασης. Μια διαδραστική παράσταση - παιχνίδι για παιδιά από 3 έως 8 ετών. Η κόρη μας κάθισε από την πρώτη στιγμή μπροστά στη σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και μόλις η παράσταση άρχισε όλα μαζί συμμετείχαν στο πολύ ωραίο έργο που παίζεται στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του θεάτρου.

Ο κύριος Πικ, γνωστός εξερευνητής, ανακαλύπτει κάποτε πως τα αστέρια χάνουν σιγά-σιγά το φως τους. Τι θα μπορούσε να σημαίνει όμως αυτό για το μέλλον όλου του σύμπαντος; Εκεί λοιπόν είναι που ξεκινά αυτό το ταξίδι σε όλα τα αστέρια με συνοδοιπόρους τα παιδιά. Στο καταπληκτικό ταξίδι του κ.Πικ τα παιδιά ανακαλύπτουν μαζί του τα συναισθήματα, αλλά και πώς η προσωπικότητα και οι ξεχωριστοί στόχοι μας είναι αυτά που μας κάνουν να λάμπουμε στον κόσμο των ανθρώπων αλλά και των αστεριών.

IMG_5515Πολύ τρυφερή δουλειά δουλεμένη με όρεξη και μεράκι. Το κείμενο αλλά και η εμψύχωση της Άννας Σεβαστής Τζίμα, δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη νότα, ωθώντας τα παιδιά να συμμετέχουν σε ό,τι συμβαίνει επί σκηνής. Πολύ έξυπνες οι σκηνικές λύσεις που δόθηκαν ενεργοποιώντας τη φαντασία των παιδιών.

Και εγώ αλλά κυρίως η κόρη μας, είμαστε λάτρεις του διαδραστικού θεάτρου. Ίσως για διαφορετικούς λόγους, αλλά όταν το αποτέλεσμα είναι καλό είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να είναι ενεργά και νομίζω πως έτσι αποκτά μεγαλύτερη δυναμική το όποιο θέαμα. Η συγκεκριμένη παράσταση το πετυχαίνει καλά και μπράβο σε όλους τους συντελεστές για την αγάπη που φαίνεται πως έχουν για αυτό που κάνουν. Ωραία είναι τα μεγάλα και εντυπωσιακά θεάματα, αλλά εξίσου χρήσιμες και καλές είναι και οι πιο μικρές παραγωγές όπως «Το απίστευτο ταξίδι του κ.Πικ».

Ο Αντώνης Βαρθαλίτης επίσης, κάνοντας πολλά πράγματα, βοηθά και με τα μουσικά όργανα που παίζει να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια. Επειδή δεν θα παίζεται για πολύ καιρό, φροντίστε να το δείτε όσο πιο σύντομα γίνεται!

Βαθμολογία παράστασης: 8/10

krommydas-photo111-1111
ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ
ΗΘΟΠΟΙΟΣ- ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
www.kostaskrommydas.gr

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση ΕΔΩ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.