Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Είδη κουζίνας και μαγειρικά σκεύη από την AMC σε προσφορές

Είδη κουζίνας και μαγειρικά σκεύη από την AMC σε προσφορές

bazaar amcΕάν σας αρέσει η μαγειρική και θέλετε πάντα να εμπλουτίζετε τη συλλογή σας με τα μαγειρικά σκεύη που απογειώνουν τα φαγητά σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την Κυριακή 13 Ιουλίου (9:00- 21:00) το επετειακό Bazaar με εκπτώσεις έως -80% στα κορυφαία μαγειρικά σκεύη της AMC που αποτελούν επένδυση ζωής και δεν πρέπει να λείπουν από καμία κουζίνα!

Η AMC είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην υγιεινή, πολλαπλή, οικονομική και οικολογική μαγειρική συνδυασμένα σε ένα σύστημα Multicooking με πάρα πολλές πατέντες και παγκόσμιες αποκλειστικότητες στο είδος της. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 50 χρόνια και έχει πάνω από 750 χιλιάδες νοικοκυριά πελάτες.

Divani Caravel

Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

210-7207000


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter