Αρχική InfoMommy Νέα Είδηση- σοκ: Παιδάκι 4 χρονών έφυγε από νηπιαγωγείο στην Ανάβυσσο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Είδηση- σοκ: Παιδάκι 4 χρονών έφυγε από νηπιαγωγείο στην Ανάβυσσο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

o-KID-WALKING-TO-SCHOOL-facebookΣύμφωνα με σχετική ανάρτηση του attikos.gr στις 9.30 το πρωί ένα παιδάκι 4- 5 ετών κινείτο μόνο του επί της λεωφόρου Αναβύσσου προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας πολίτης, ο κ. Αναστάσιος Τατόγλου, που είδε τον μικρό να περνά έξω από την επιχείρησή του, παραξενεύτηκε για πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορεί μόνος του σε λεωφόρο μεγάλης κυκλοφορίας και τον ακολούθησε για να διαπιστώσει που πηγαίνει και κυρίως για να μην του συμβεί κάτι στη διαδρομή του.

Ρώτησε το παιδί και έμαθε τα στοιχεία της οικογένειάς του και διαπίστωσε ότι πήγαινε σε κάποιο σπίτι μετά τον Άγιο Παντελεήμονα, περί τα 500 μέτρα προς τα Καλύβια. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση το παιδί είχε φύγει από το νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και διάνυσε σχεδόν 4 χιλιόμετρα σε λεωφόρο χωρίς να το καταλάβει η δασκάλα του!

Όταν επισκέφθηκαν ο κ. Τατόγλου μαζί με τον παππού του παιδιού και ανακοίνωσαν στη δασκάλα το συμβάν, έδειξε πλήρη άγνοια για το ότι έλειπε ο μικρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενημερώθηκαν για το περιστατικό τόσο η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου όσο και το Α.Τ. το οποίο θα διεξάγει έρευνα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter