Αρχική Προτάσεις Αγοράς Εικόνες καλοκαιριού ακολουθώντας διεθνείς ιστιοπλόους στο φετινό Sani Cup

Εικόνες καλοκαιριού ακολουθώντας διεθνείς ιστιοπλόους στο φετινό Sani Cup

Photo 1

Το Φυσικό  Μεταλλικό  Νερό  Αύρα, στο πλαίσιο της φυσικότητας και του ισορροπημένου τρόπου ζωής που υποστηρίζει, ενυδάτωσε τους κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς ιστιοπλόους που συναντήθηκαν στη νέα ιστιοπλοϊκή συνάντηση SANI CUP στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια σύμπραξη του Sani Resort, του Hellenic  Match  Racing Tour και του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος φιλοδοξώντας  να γίνει θεσμός στο χώρο του ναυταθλητισμού στην Ελλάδα.

Photo 2
Από 1 έως 3 Μαΐου, οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας, απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε ένα μοναδικό σκηνικό, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες και διεθνείς ιστιοπλόους. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στηρίζοντας τον αθλητισμό και την άσκηση ως σημαντικούς παράγοντες για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μοναδική αυτή διοργάνωση. Ηταν εκεί για να ενυδατώσει και να προσφέρει αναζωογόνηση στους θεατές και τους αθλητές στηρίζοντας αυτό το ξεχωριστό γεγονός. Η εορταστική, αθλητική και συναρπαστική «αύρα» του SANI CUP που κυριάρχησε στη Kασσάνδρα Χαλκιδικής, γέμισε ενέργεια τόσο τις διαγωνιζόμενες ομάδες όσο και τους θεατές.

Photo 3
Τρεις μέρες με περισσότερα από 120 matches, μικρού μήκους και διάρκειας, κορύφωσαν το ενδιαφέρον των θεατών. Κυβερνήτες καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές όπως οι Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος, Στέργιος Λεονταρίδης, Αντώνης Κατιγιαννάκης και Μαρία Τσαουσίδου αλλά και διεθνείς προσωπικότητες όπως οι Camilla Ulrikkeholm (Δανία), Anna Kjellberg-Ostling (Σουηδία), Staffan Lindberg (Φινλανδία) και Celal Tumsen (Τουρκία), έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα συνεχόμενο match racing.
Εκτός από τους αγώνες, το κοινό παρακολούθησε ενδιαφέροντα σεμινάρια από διεθνείς πρωταγωνιστές του χώρου, που μοιράστηκαν γνώση και εμπειρία για το match racing και την ιστιοπλοΐα. Παράλληλα, μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν η τελετή έναρξης  και λήξης όπου κοινό και αθλητές χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα του Sani Resort.

Photo 4
Πάρτε μια «γεύση» από το match racing εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.