Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Εικονική Καπέλα Σιξτίνα: Περιηγηθείτε στο εσωτερικό της! (βίντεο-εφαρμογή)

Εικονική Καπέλα Σιξτίνα: Περιηγηθείτε στο εσωτερικό της! (βίντεο-εφαρμογή)

Είναι δύσκολο να πάτε; Όχι καθόλου, μεταφερθείτε στο εσωτερικό της Καπέλα Σιξτίνα, δείτε τις δημιουργίες του Μιχαήλ Άγγελου και του Ραφαήλ, θαυμάστε το υπέροχο δάπεδο και όλη τη διακόσμηση, ακριβώς σαν να είστε εκεί!

Η Καπέλα Σιξτίνα ζωγραφίστηκε με την τεχνική της νωπογραφίας.

Λέγοντας νωπογραφία, εννοούμε μια τεχνική στη ζωγραφική όπου τα χρώματα είναι διαλυτά στο νερό, τοποθετούνται στο κονίαμα του τοίχου όσο αυτό είναι νωπό (υγρό) ώστε να μπορέσει να τα συγκρατήσει.

Είναι εξαιρετικά δύσκολη τεχνική και θέλει μεγάλη επιδεξιότητα γιατί άλλο χρώμα αντιλαμβανόμαστε όταν το ανακατεύουμε και το βάζουμε στον τοίχο και άλλη είναι η απόδοση του αισθητικά όταν φεύγει η υγρασία του.

Δείτε την εικονική Καπέλα Σιξτίνα, εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.