Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη "Είμαι 7 εβδομάδων έγκυος και στον υπέρηχο διαπιστώσαμε ότι ο εμβρυϊκός σάκος δεν έχει μεγαλώσει. Να ανησυχήσω;"

"Είμαι 7 εβδομάδων έγκυος και στον υπέρηχο διαπιστώσαμε ότι ο εμβρυϊκός σάκος δεν έχει μεγαλώσει. Να ανησυχήσω;"

7-Weeks-Pregnant"Είμαι 7 εβδομάδων έγκυος. Άκουσα την καρτδιά του μωρού από την 6η εβδομάδα. Χθες, όμως, στον υπέρηχο είδαμε την ανάπτυξη εμβρύου όμως ο σάκος δεν είχε μεγαλώσει όπως θα έπρεπε. Σημαίνει ότι δεν αναπτύσσεται σωστά το μωρό και θα αποβάλλω; Δυστυχώς ο γιατρός μου δεν ήταν συγκεκριμένος Το μόνο που είπε ήταν να πάω την επόμενη εβδομάδα και θα δούμε. Ακόμα να σας ενημερωσω ότι η χοριακη ανέβαινε σχετικά αργά μέχρι τα 1700 μετά δεν ξαναεκανα. Τι μπορεί να συμβαίνει;"

Απαντά ο Λιακάκος Μ. Θεόδωρος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαστολόγος

Από τη στιγμή που το μήκος του εμβρύου αντιστοιχεί στην ηλικία κυησης και η καρδιακή λειτουργία ειναι φυσιολογική τοτε το μέγεθος του σακου έχει δευτερεύοντα ρόλο. Η χοριακή συχνά στην αρχή της εγκυμοσύνης μπορει να εμφανίζει φυσιολογικά πλατό, δηλαδή να μην ανεβαίνει όπως θα περιμέναμε χωρις αυτο να σημαίνει πάντα πρόβλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια και όλα να πανε καλά μέχρι τέλους. Φιλικά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.