Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Είμαι μητέρα με 2 ανήλικα παιδιά και ο συζύγος έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη. Τι δικαιώματα έχω; Tι πρέπει να κάνω για να πάρω συναινετικό διαζύγιο;"

"Είμαι μητέρα με 2 ανήλικα παιδιά και ο συζύγος έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη. Τι δικαιώματα έχω; Tι πρέπει να κάνω για να πάρω συναινετικό διαζύγιο;"

kidsdivorced

"Είμαι μητέρα με 2 ανήλικα παιδιά και ο συζύγος έχει εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη. Τι δικαιώματα έχω; Tι πρέπει να κάνω για να πάρω συναινετικό διαζύγιο;"

Απάντηση

Απ’ότι καταλαβαίνω, σας εγκατέλειψε ο σύζυγός σας και τώρα αυτό που θα θέλατε είναι το συναινετικό διαζύγιο και τη ρύθμιση των ζητημάτων που αφορούν την επιμέλεια, διατροφή και επικοινωνία με τα παιδιά. Άμεσα θα πρέπει να προσλάβετε δικηγόρο, ώστε αφενός ψύχραιμα να συζητήσει τα θέματα αυτά με την άλλη πλευρά, και αφετέρου να συντάξει τα σχετικά δικόγραφα που αφορούν την αίτηση συναινετικού διαζυγίου καθώς αγωγή περί διατροφής και να διατυπώσει τις θέσεις σας για την επικοινωνία του συζύγου σας με τα παιδιά. Τα δικαιώματά σας είναι να ζητήσετε την επιμέλεια των παιδιών, διατροφή από τον σύζυγο και πατέρα τους, καθ’ον μέρος του αναλογεί, σε σχέση πάντοτε με το εισόδημά του, την κοινωνική και οικονομική του θέση, αλλά και τις ανάγκες των παιδιών.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555,+306932618706,

fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.